Wednesday, December 26, 2012

"Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !"

join segmen..
klik banner sape nak join..

Baca selanjutnya >>

Segmen Blogwalking Akhir Tahun 2012

join segmen untuk petang ni..
klik banner sape nak join k..
tag:

Baca selanjutnya >>

Tuesday, November 27, 2012

BLOOD FILM MALARIA PARASIT(BFMP)

ASSALAMUALAIKUM

Setelah sekian lama menyepi akhirnya muncul kembali.Lama tidak mengaupdate blog yang tak seberapa ni disebabkan kekangan masa.Ni aku nk update ckit pasal pengalaman aku kat field untuk pengambilan slaid darah malaria parasit.

Mendengar arahan dari PKAK Besut




Menjamu selera dngan warga asing.hehe.

Khusyuk member aku ni cucuk mencucuk.

Turn aku plak

Tonyoh jangan tak tonyoh

Nak ambik ckit je darah ni.

Ni orang tempatan sini.

Baca selanjutnya >>

Saturday, November 24, 2012

PENCARIAN 20 BLOGGER BERTUAH BY YANA

salam semua..selamat petang..
telah di tag oleh cik Pinkylady687 untuk join segmen ni..so, join je la..
sape nak join..klik kat SINI..
tag 3 orang:
setakat ni dulu..tata..

Baca selanjutnya >>

Thursday, November 22, 2012

Pencarian Bloglist Disember

salam semua..
dah lama menyepi tanpa mengupdate ape2.
.so malam ni nak join segmen dari blogger Nurfara Hani yang amat simple syaratnye..
jom tengok bannernye..
sape2 rase berminat nak join..klik kat SINI taw..
ok la..cukup setakat ni dulu..jom join sume :-)
Baca selanjutnya >>

Friday, July 13, 2012

Segmen ayu : Saya Blogger dari.....



ASSALAMUALAIKUM..


Join segmen yang di tag oleh Pinky.hehehe.

Saya blogger dari Kelantan Darul Naim..

Sape2 yang nak joi,masuk sini k..


Baca selanjutnya >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...