Wednesday, November 10, 2010

♂❤ABOUT MY LOVELY FAMILY❤♂


assalamualaikum pembuka kata.hee..

about my family!...aku nak cite ckit tentang keluarga aku ni.
munkin de yang dah tahu,munkin yang xtahu lagi.pada yang sape xtahu,akan tahu la kalu baca gak.hehe.
adik bradik aku sume de 8 orang adik bradik dan aku anak yang ke-3.kalu tngok kat pic atas tu dari kiri atas abah,ma,firdaus dan farid.bawah plak dari kiri fauzi,fikri(jame gigi xdop alik depan),faiz,farhana dan aku.huhuu.eh soram lagi xdok dok mano?hehehe.soram lagi masa ni xdop lagi,yang paling bongsu.nama fathi.sume family nama bermula dengan huruf 'F'.


yang sulung skali firdaus skrang tahun akhir kat maktab batu rakit ambik ckgu arab/pendidikan islam.
ke-2,farid skrang blajar kat upsi pun ambik aliran agama.
ke-3,aku blajar UITM ambk jurusan Elektrik.
ke-4,farhana.haaaa.ni la stu2 nye perempuan dalam 8 adik bradik aku.hahahah.yang laen sume askar2.yang ni naik form6.
ke-5,fauzi masih skolah lagi kat azhariah melor.
ke-6,fikri blajar skolah rendah lagi.
ke-7,faiz blajar tadika
dan ke-8,fathi bongsu skali blajar jale rumah.hahahah.tapi loni buleh gatih basikal dos..fuuuhhh..blh kiro jgak family aku ni.majoriti lelaki.
ni la sume family aku yang selama ni MA dengan ABAH jaga sampai la kami besar panjang sume.
Timo kasih banyak2 dan xterhingga kat ma nga abah sbb jaga kami sume.
biar hidup sederhana pun asal bahagia.ko gwano?heheh..

beza jarak umur adik bradik aku sume dua tahun.pandai jgak ma nga abah aku merancang ek..huhuu,,bak kato ore,family planning.hahahah..

Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

0 suka senyum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...