Sunday, November 14, 2010

◆Econjaya◆


logo only!

nak royak lucu pon ado,nak royak gom pon ado..hahahha.
aku g econjaya kok lanas petang tadi,nak beli barang hok Ma aku pesan.
g tu gak kito nga kapcai turbo bulat.sapa econjaya 2,masuk tengok2 la barang hok pesan 2.

ita mari,ita mari tengok barang tingkat bawah skali nga saem aku sore.g tempat barang dapur la.
bereh blako ambik barang 2,g la kito ni nak bayar kat cashier.beli xbamyak pon.siap bajet doh nak beli ni.sebelum ambk barang 2,mula2 skali tengok harda..hahahah..biasa la..

sudah cashier 2 kiro,tengok2 lebih dari hok bajet...haaa sudoohhhh!!royak ko cashier 2,letak barang cni la dulu,nak g ambik duit kat bank..padahal xbawa kad bank n beg duit pon pon.bawa duit hok bajet jah.hahahah.
beratt!.apo lagi,tipu la cashier 2 oyak nak g cucuk duit kat maybank poli..aku pon start kapcai turbo aku balik rumah ambik kad bank..fuuuhhh..jauh weh ulang alik kok lanas..15 minit jugak wei nak bulih sapa drumah aku..

my kapcai turbo.tengok gtu 2.bare turbo boh.

on d way nak balik 2 pulok nak tepoh lembu lintas jale..ore loghat,mugo lembu ni wat trafiic light plok tengah jale..lalu kok jale kampong jah.2 ya lembu ado..kalu tepoh gak,xbrayo mano la lembu 2..ore nak wat korban xleh..hahahah..maca,2 la..


sapa drumah,ambik kad bank,terus g mula kok lanas..g cucuk duit dulu kak bank poli 2..
letih weh..ni first time jadi gini..malu molep ko cashier hok jago 2..doh la pasar raya besar.ore plok dk baris alik blake nak bayar..wat tebal muka jah la..huhuhuu..
bill ni wat aku letih tadi nih!!!

moral of the story dio~>bawak beg duit la weh g mano2..kalu dop gak,jadi po ambo ari ni la..hahaha.


Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

0 suka senyum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...