Wednesday, November 10, 2010

MESEJ!!!


huumm..aku sedang ralit2 on9 tiba2 sampai mesej berbunyi;



"From"POWER ROOT"SDN BHD.
SimCard Anda t'lah Berjaya Cabutan BERTUAH RM10.000,00,- No.Pin;AD2547 Sila Call Office: 017-835-9200 Terima kasih".





huuhhh...banyak 2..huhuhu..kalo btol2 dapat,aku wat kenduri umah aku..hahahaa..tapi aku dah agak dah,mesej ni tipu..sebab aku baca forum dalam internet,de orang yang sama dapat mesej macam aku..si unknown ni tepon la No office 2,die cakap orang indon bercakap menyuruh si unknown ni pegi kat ATM masukkan no pin sekian2..sekarang ni macam2 cara orang blh wat untuk dapat duit senang.kita pon mesti berjaga2 la.ni aku nak kongsi je..kalo dapat mesej macam ni,jangan layan.xpayah reply or call.takut mesej ni Spam ke pe ke..nanti call,tengok2 kredit kn curik..haa..xleh kiro loni..huhu..2 jah la nak roya..berhati2 dengan contest2 hok seperti ini k.

Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

0 suka senyum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...