Friday, November 19, 2010

✍ xbrayo! ✍

salam.first sekali,nak ucap selamat hari rayo korban kepada pembaca blog aku..macam la ramai plok hok baca blog aku..huhuhu.rayo ooo rayo...fuuhhh..
macam biasa la dop,kalu rayo kena g maye rayo...raya pertama g maye rayo,lepas maye rayo,aku balik rumah terus tdo..huhuu..xg kt mana2 tempat korban.sebab family aku xkorban pon.2 aku sedap kelik maye hampar lembik,tdo..huhu..

umm..aku nga xrayo sama jah..hehe.xtahu nape..orang laen tngok meriah jah rayo gpo2.tapi aku cool jah..hahaha..xgaduh lah mano..baju rayo pakai hok 2tahun lepas jah..hahaha..xde nk milih baju rayo eh..paki baju melayu,pakai kain plikat..bereh laluh..simple is cool..hahaha..moto hidup baru tuh..

tu jah la pasal aku rayo..tulis ni ble2 gosok kaki..keno tebok kore kaki..lepas maen futsal kat Pasir Tumbuh..beres la deh,nak tido meta.awal pagi kena bangun ni.nak g ngata ore plok pagi esok..jam loni pkul5 pagi..huuuhu..daaaaa

Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

0 suka senyum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...