Friday, March 11, 2011

♥heppy bifday to me n tq to you..♥




ni la antara kejutannye..huhu..


Assalamualaikum..lama betol aku xberblog ni..xupdate..huhu..aku xtahu nk update ape..tp kali ni aku nk cite sal sambutan bifday aku..hehehe.saje je.ni aku nak sambung cite yg mrs.harbee gtaw dalam blog pinknye tu..


mrs.harbee bersama hadiah n kek..



pertama skali aku nak ucap terima kasih kepada sape2 yang wish bifday aku kat facebook.ramai gak yang wish.sory sebab lambat bagi respon.tapi aku nak aucap berbanyak terima kasih kepada my mrs.harbee sebab bagi hadiah n sambut bifday aku dengan kek coklat..hehehe..


cute kek..hehehe.



banyak suprise yang die wat kat aku,sampai aku pon xsangka.masa dapat hadiah 2,aku xtahu nak cakap pe.senyap je aku.hahahaha.xromantik lasum.kali ni first time aku sambut bifday aku n orang first sambut bifday dengan aku adalah oram yang aku sayang selama 5 tahun kteorang kenal.tq alot..aku xtahu nak cakap,betapa aku happy...

teddy bear peluk coklat aku..hahaha.



pink card..



Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

4 suka senyum:

♥BiEyPiNk687♥ said...

sm2 syg..no hal la..kcik aje kot..

farhan687 said...

tp sangat bermakna..

Aaretien StITcH said...

sweet sgt..hope korg kekal taw....amin......snyum sokmo bt en paan..hehhe

farhan687 said...

hahahaa,tq miss aaretien.hope cam 2 gak.doa2 la k.amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...