Saturday, May 7, 2011

Ape kata Anda???



Assalamualaikum follower2 sekalian..da lama aku x menjenguk dan mengaupdate blog aku yang xseberape indah mata memandang ni.hehehe.

Aku sebenarnye malu la nak bagi tahu sal ni.tapi aku nak bagi tahu gak.hahaaha.bln februari ari 2 aku de apply UPU n SPA.dua2 yang aku apply ni dapat.alhamdulillah la sume dapat.yang SPA aku dapat calon simpanan setelah 4kali aku pegi temuduga SPA 2.waaaa bnyak nye.calon simpanan SPA sampai 31july 2011 je.bkn untuk satu tahun.dulu simpanan untuk satu tahun.tapi sekarang singkat je.i dont know why.

Yang UPU ni pulak aku dapat kat Universiti Malaysia Perlis.jauh noo,,..huhu.yang aku nak bg tahu kat cini,pendaftaran ke U ni pada 6hb jun ni.aku jadi serba salah samada nak pegi UnimaP ni dulu or nak tunggu result calon simpan yang SPA 2.sekarang aku tanam anggur je.xde wat pe2.hahaha.kalo pegi U dulu pas 2 SPA dapat aku nak kuar gak.takut mnggunakan kos yang tinggi lak..adiushhh,,,aku bkan nye orang senang pon.cam ne ek..ape kate anda??undi sekarang.talian d bukak sehingga seminggu sebelum aku nak g Unimap ni.hahaha..aku gurau aje deh..





Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

2 suka senyum:

Jie(",)v said...

g je unimap..
sbb yg spa tu blom tentu dpt kn?
kan ke nyesal plop xg unimap tu...

if dpt spa quit je..
kos boleh diejas..tapi peluang kena pndai2 rebut la ;)

farhan687 said...

mmg cadang gtu dos..keno g U 2 dulu la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...