Saturday, May 7, 2011

Ape Komen Anda Plak??MRL

Salam.munkin yang ramai tengok maharaja lawak yang di siarkan dalam astro prima.yang aku xpuah ati nye bukan pasal maharaja lawak ni.tapi aku xpuah ati pasal komen yang dikomenkan oleh komuniti dalam youtube.komen pasal amir budak kelantan 2.

aku baca komen pasal amir 2 bukan komen pasal lawak yang die buat xmenjadi,tapi mencetuskan isu negeri..ai aku memang sensitif la.de ke kutuk negeri kelantan macam2.memang xde kesedaran sivik tul tul la.hahaha..kalo nak komen pon,komen amir sudaa la.jangan bangkitkan isu negeri plak..

kalo korang baca komen2 yang dikomen dalam video youtube sal amir 2,memang naik darah ase..memang la amir wat lawak terlebih,tapi xlawak sangat.kalo yea pon,jangan kutuk tok guru n orang negeri kelantan..bukan setakat komen yang panas,tapi mencarut pon ade.macam2 la orang zaman sekarang ni.aku pon xtahu.

sape2 nak baca komen dalam youtube 2,kat bawah ni aku bagi link video youtube.korang baca la k.pegi ke web youtube,baru blh baca.yang aku publish ni juz video.dan nilai sendiri.aku bkn tngok sangat lawak2 yang dibuat,tapi aku baca komen2 kat bawah video.baca la k oarang2 kelantan.heheehe.pe2 pon aku sayang negeri kelantan,,:-)


Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

0 suka senyum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...