Wednesday, September 14, 2011

Waaa,aku mahu itu...

Asslamualaikum.lama betol aku x update blog ni.sampai xtahu nk new post kat new.interface blog yg baru ni.hahahaha.sabor je la.ni pon tekan2 je kuar ni.


Tajuk entry ni pon xley blaa.hahaa.korang nak tahu pe yang aku mahu?ni sal SPA.Sal SPA lagi.adoyyai..ari 2 dapat enterview Latihan Pembantu kesihatan n dapat tahu aku da dapat sebab orang Spa call ambilan january 2012 ni.skang aku ngah tunggu surat tawaran 2 dlu,br aku ley kputusan nk out dari UniMAP tercinta ni.haha..doa2 bia sampai sebelum aku ambik final ni k.



Kali ni aku dapat lak interview untuk jawatan Penolong Pembantu Perubatan atau Medical Assistant.jawatan ni da lama aku apply,tapi kali ni baru dapat interview.lama betol.huhu.sekurangnyer dapat kan kan.Alhamdulillah.
Yang ni 20/10/11 interview kat kubang kerian ambilan bulan januari 2012 gak..Jawatan ni mmg dari lpas SPM lagi aku nak,br kali ni dapat peluang interview.hehe.aku pon terkejut,tiba2 dapat lak interview jawatan ni selama yg aku tunggu..



Aku pon da pelik da,dalam die cakap aku da dapat Latihan Pembantu Kesihatan pon,aku still d panggil untuk interview jawatan MA..tp surat tawaran belum sampai lagi untuk PKA tu.de sape2 yang berpengalaman x dalam bidang ni yg boley bagi tahu kat aku??
Pe2 pon aku harap, anda semua doakan yang terbaik untuk aku k.


Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

3 suka senyum:

۩PuteRi Pink۩ said...

biey doakn abg dpt MA n sume 2.lalala..biey pn pning gak pk sal ni..plik2 la SPA ni..

farhan687 said...

tq cuk.hehehe.arap2 smpai awal la surat tawaran 2.

۩PuteRi Pink۩ said...

2 la.biey pn arp gt gak..sm cuk100x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...