Sunday, April 29, 2012

Dinner Kelab Rekreasi

Assalamualaikum..malam tadi kelab aku wat dinner kat BB Seafood western kat Batu rakit ni.lau sape yang penah belajar area cini die tahu la kat mana.dekat nga Unisza dan UMT je.dekat gak nga kolej aku..

Nak kate dinner pon boleh,nak kate jamuan pon boleh,sebab wat secara santai je.pakaian bebas.huhuhu.dinner ni tujuan makan ramai2 untuk sem ni.kire pas ni nak final da.xde aktiviti pe2 da.cuti la plak.debaran final sudah terasa..cayyok,caiyyokkk..hehhee.


Baru sampai,tengah tunggu yang lain.






Lambatnye nak makan,lapa da ni woii..


ehem2,tengah mesej nga orang ngah keje dalam wad.huhu.

Waaa..yum,,yumm...


Ranggos kepala ikan.hahah.

errkkk..eh,da habiss..ALhamdulillah..

aku makan sikit je..huhu.2 pinggan 2 aku punya.ahaha.


Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

2 suka senyum:

۩PinkyLady687۩ said...

sedapnye mkn..xigt dh ore cni..uhhh..

farhan687 said...

eh2,tngok molep.biey di tag 2 k..huhuhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...