Sunday, April 29, 2012

New life at KKABR

Assalamualaikum.
Aku sekarang sudah hampir penghujung sem berada di Kolej Kesihatan Awam Batu Rakit
sebagai pelatih ILKKM.Alhamdulillah setakat ni sume berjalan lancar.
kat sini xpanggil pelajar,tapi pelatih..
Tapi kat cni peraturan sangat la ketat,maklumla belajar untuk terus bekerja under gaverment.mesti la ketat sikit peraturan.Kemungkinan sem depan peraturan akan lebih ketat lagi.
Banyak yang akan di kuatkuasakan.
Tapi aku bersyukur kerana dapat masuk kolej ni,sedangkan ramai lagi
 yang memohon dan tidak dapat.Ikut peraturan untuk 1tahun ni je.
sebab untuk tahun kedua,kami akan di letakkan
 kat Pejabat Kesihatan Daerah untuk praktikal selama 1tahun.


Seramai 83 orang untuk batch aku.batch yg paling ramai yang di beri nama KARISMA 12/2012

Sapo xtahu koya ni.hahha.

Kolej Kesihatan Awam


Haa,ni name kad sementara.tapi guna sampai nak habis sem.huhuu.dekat 5bulan pakai kad ni.

Yang ni semalam baru dapat.

Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

4 suka senyum:

۩PinkyLady687۩ said...

suke999..hehee..comey nme tag br,,

farhan687 said...

hehehe.baru mmg la comey..tq.

muhammad nuur mohd ariffin said...

mmg setahun je eh duduk kat kolej tu ? then,terus ke praktikal eh tahun ke-2 ?

Anonymous said...

Unimappp!!! XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...