Wednesday, May 30, 2012

Saat menunggu keputusan


ASSALAMUALAIKUM


Sekejap ade,sekejap xde.huhu..blog ni akan di update apabila ade info yang baru.kalu xde 2,makne nye xde info la untuk di kongsi.ehehehe.sory k..sekarang ni aku sedang menikmati cuti semester.lama2 kat umah ni boring gak kan.tapi banyak keje kat umah ni.maklumla rumah aku sedang di renovate.keje aku nye mengecat umah.ahahaa.ade keje gak kan..

Kesempatan cuti yang panjang ni,aku wat jugak lesen kete yang xsempat nak wat sebelum ni, di sebab kan kekangan masa dan kewangan.huhu.time free cam ni je ley wat.lau x,xtahu ble plak la nak wat ka.orang lain da bawa kete sana sini da,ambe xtahu pe lagi nak bawak.ahahaha.

Duk syok2 sedang bercuti panjang ni,dalam hati berdebar menunggu result final.bak kate orang,tdo xkenyang,mandi xlena dibuatnye.huhu.tapi alhamdulillah result kuar pada 27 Mei hari 2,aku chek result aku sume nye lulus.alhamdulillah.mencapai jgak la target 3 point something..kepada MISS PINKY,yang mencabar hari tu prepare la pe2 yang patot ek.ahaha.terima kasih bagi support n xlupa keluarga dan kawan2.:-)



Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

4 suka senyum:

۩PinkyLady687۩ said...

tag di segmen..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/06/salam.html

ツFaRhAn687ツ said...

tq.sebb tq..hehe.

۩PinkyLady687۩ said...

bhso portugis ko ni?

۩PinkyLady687۩ said...

abg d tag join contest ni..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-comel-dan-awesome.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...