Tuesday, May 1, 2012

SEGMENT : BLOGLIST MAY BY IERA



Selamat petang dan selamat bercuti pada hari pekerja ni.huhu.Tapi aku terpaksa kerja separuh hari sampai kul 2 td(Kelas Bi).ehehe.Join segment lagi nampak nye.


Aku join segment sebab nampak orang sebelah 2 join,so aku join gak la.ahaha.niru nmpak nyee.
Sape2 nak menjoin segment ni blh la bukak SINI yea..SEKIAN.

Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

4 suka senyum:

Pecinta pink^^ said...

salam,,singgah bw sini,,dari segmen same,,meh la ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-may-by-iera.html maseh awak:)

Mrs.BuduBilis said...

blogwalking here...dari segmen yang sama.

^_^ : jom p room saya

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-may-by-iera.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen bloglist by iera
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
Pergi ke URL ini agar senang saya masukkan anda ke bloglist saya..
Follow dan thanks sudi mengenali saya
kalau dah kenal tak ler follow 2 kali kan..hehehhhe

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segmen yang sama. :)

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-may-by-iera.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...