Friday, July 13, 2012

Segmen ayu : Saya Blogger dari.....



ASSALAMUALAIKUM..


Join segmen yang di tag oleh Pinky.hehehe.

Saya blogger dari Kelantan Darul Naim..

Sape2 yang nak joi,masuk sini k..



Terima Kasih Bace Entry Dalam Blog ni

23 suka senyum:

۩PinkyLady687۩ said...

hehee..join gak akhirnye..tq..

ツFaRhAn687ツ said...

ur welcome.ehehe.

are_lin@yu said...

hai tq join segmen ayu...ore kelate rupanya..hehe..nanti ayu list utk bw ya ;-)

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :)

nabila azmi said...

follow awak erk=)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

Michelle Hopell said...

singgah dari segmen sama .. dah follow sini~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

iena_gie said...

salam..dah join sini juga.. jemput ke blog kita pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

~Sweet Honesty~ said...

hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

cikeyrah said...

dari segmen yang same ;)

done follow

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

syarmimi said...

hye. dri segmen yg sme n blogger dari klate jugok. HEHE. follow sini . :) jom lawat blog mimie.

Deqla manjew said...

salam ukhwah.. sy blogger dari KL.. follow sini... jemput ke blog sy.. salam kenal.. ^_^

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

shedameor said...

sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Chic Na said...

jalan2. dari segmen & negeri yg sama. :)

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Momo said...

salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

wan nurul hezrina said...

salam ramadhan,dan salam kenal.

saya nurul blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


mama nurulpun asal kelantan.kat kampung laut.suka sangat dapat klik kelate.nurulpun kawin ngan ore kelate=)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...